Avionaut auto sedišta za bebe i decu

Avionaut proizvodi

Avionaut dečija auto sedišta su razvijena u saradnji sa dizajnerima i konstruktorima iskusnim u vazdušnoj industriji. Naš cilj je bio da napravimo potpuno bezbedno dečije auto sedište. Avionaut proizvodi su ergonomični i rastu zajedno sa vašim detetom kako bi se na najbolji način adaptirali njegovim potrebama. Zašto smo toliko sigurni u kvalitet naših dečijih auto sedišta? Zato što su proizvedena u Evropi, gde imamo potpunu kontrolu nad proizvodnjom i materijalima koji se koriste u izradi.

Dizajn

U toku dizajniranja dečjih auto sedišta želeli smo da budemo sigurni ,da osim bezbednosti i udobnosti, sedišta budu lepe spoljašnjosti. Mi cenimo funkcionalnost i pametan dizajn koji omogućava da se proizvod podredi potrebama i udobnosti deteta, a da pri tom ne utiče na izgled sedišta. Na taj način dizajniramo materijale u skladu sa trendovima u automobilskoj industriji. Tako važna stvar kao što je dečije auto sedište treba da zadovolji i njegovog korisnika, zar ne?

Bezbednost

Dečija bezbednost je razlog zbog kojeg smo dizajnirali sedište tako da bude „ čvrste spoljasnosti, mekane unutrašjosti“. Svako sedište se sastoji od školjke napravljene od specijalno izdržljivog materijala , konstruisanog tako da služi kao zaštita u slučaju udara. Unutrašnjost dečijeg auto sedišta Avionaut je napravljena od inovativnog izolativnog polistirena EPP ili EPS, koji apsorbuje bilo kakav šok kojem dete može biti izloženo.

Avionaut auto sedšta za bebe i decu